Sveriges största nolla!
 
  Logga in
 
VISNINGAR FÖR ALLMÄNHETEN  
Under 2020 kan du besöka oss och titta på hur vi bygger vår nya anläggning.
Förutom att besöka oss på vanliga arbetskvällar, som brukar vara mellan klockan 12 och 21 helgfria måndagar och torsdagar, så kommer vi också att ha öppet för besök under ett antal söndagar mellan klockan 11 och 15. Då har vi också möjlighet att köra några tåg som demonstration. 
Som ett lite bidrag till vår hyra tar vi då 50 kr i inträde.
Barn under 12 år gratis.
 
Följande söndagar är planerade
 Söndagen den 26 januari kl. 11-15
 Söndagen den 23 februari kl. 11-15
 Söndagen den 29 mars kl. 11-15
 Söndagen den 26 april kl. 11-15
 Söndagen den 31 maj kl. 11-15
 
Utöver ovanstående s.k. öppna visningar kan man också, efter särskild överenskommelse, boka visningar på valfria dagar/kvällar för grupper på upp till 40 personer där man också får en mera ingående guidning. I samband med sådan visning går det också att hyra in sig i vårt sammanträdesrum/bibliotek med plats för drygt 20 personer. Här finns också tillgång till pentry för t ex kaffekokning. Så varför inte förlägga företags- eller föreningsmötet hos oss.
 
Kontakta Ralph Milthon tel. 0708-453588, ralph@milthon.net.
 
 
 
GMJS har varje år anordnat visningar av anläggningen för publik. Dessa har av tradition ägt rum veckorna runt Allhelgonahelgen på senhösten.
Vid visningarna har publiken fått se ett urval tågmodeller från olika epoker av järnvägens historia från 1850-talet till nutid. Visningarna har refererats av sakkunnig speaker.
Vi kommer att ha visningar även på vår nya anläggning, se ovan. Det lär dock dröja ett par år innan anläggningen är helt klar. Det är naturligtvis ändå intressant att titta in till oss under tiden och se hur vi bygger upp en ny anläggning.
 
 
 
 
 
Ny medlem 

 
Notiser 
-Nytt på Spåret-
Vart är vi på väg?

  läs mer Följ länken
En resa till Stockholm
Restid är något som förändrats mycket över tid.
  läs mer Följ länken
En resa i tid och rum
  läs mer Följ länken
tåget kommer mormor!
 
   
Användare

Lösenord